Blog Posts

Watch the Journey

STOP YELLING… (your answer is inside)

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

...this is getting KINDA out of hand.


YES… we’ve been getting all your emails (and there are SO MANY) with how excited you guys are about our virtual conference. I wanted to try to respond to as many as possible here:

Question #1 - What time does the event start? How long does it go each day?

Answer: Well, this isn’t some whimpy webinar, this is a LIVE, 3 DAY CONFERENCE, and if you’ve ever been to our events, you know that we start early… and we go LATE. So block out the FULL DAYS to participate in the event!

We start each morning at 11:00 AM Eastern / 8am Pacific

We end each day at different times:
- Thursday  11:30pm ET/8:30 Pacific
- Friday 10:30pm ET/7:30 Pacific
- Saturday 7:30pm ET/4:30 Pacific

Get Your Tickets To “Two Comma Club LIVE” Virtual Conference Here >>

Question #2 - I already signed up, how do I login to watch the event?

Answer: After you signed up, you were taken to a private members area with all of the information for the event, the workbook PDF’s and more. If you lost your login, you can get back to the members area here:

Login to the 2CC LIVE event members area here >>

Question #3 - How much do tickets cost for the “Two Comma Club LIVE” virtual conference?

Answer: The tickets cost $197, but you can attend for FREE, and then only pay AFTER the event is over! That way the risk is on us, and you only pay if you feel it’s worth MORE then the ticket price!

Get Your Tickets To “Two Comma Club LIVE” Virtual Conference Here >>

Question #4 - If we decide after the event is over that we love it, when do you actually bill us the ticket price?

Answer: We will wait until 11:59pm 3 days after the event to bill you for the ticket. So you’ll have a few days after the event before that happens.

Get Your Tickets To “Two Comma Club LIVE” Virtual Conference Here >>

Question #5 - Is there anyway to get a DISCOUNT or REPLAYS?

Answer: Actually, yes. On the order form you have the ability to pre-pay for tickets, and when you do, you will save $50 instantly AND you’ll have access to the replays for 2 weeks.

Get Your Tickets To “Two Comma Club LIVE” Virtual Conference Here >>

Question #6 - Do you still have tickets left for this years event?

Answer: As of this morning we had less than 100 tickets left. We will likely be sold out within a few hours. If you haven’t gotten your ticket yet, then NOW is the time:

Get Your Tickets To “Two Comma Club LIVE” Virtual Conference Here >>

Question #7 - I’m not sure if I can make it… Will you ever be doing this again?

Answer: As of right now we have no plans to. My goal is by this time next year that we’ll all be together again as a family at Funnel Hacking LIVE, but for now, we’ll be meeting through this virtual event!

Get Your Tickets To “Two Comma Club LIVE” Virtual Conference Here >>

Question #8 - Are families (kids) allowed to attend?

Answer: YES! We have made this event family friendly so you can bring your kids. My kids (as you probably saw on the video promotion) will be watching it with yours!

Get Your Tickets To “Two Comma Club LIVE” Virtual Conference Here >>

Question #9 - Why are you doing this event now?

Answer: After “Funnel Hacking LIVE” everyone in our community left on FIRE, ready to take over the world. The past few months has been kinda brutal, and I want to help get everyone RE-FOCUSED and ready to take on the world!

Get Your Tickets To “Two Comma Club LIVE” Virtual Conference Here >>

Question #10 - Ok, you talked me into it! Where do I get my tickets!?!

Answer: IF they aren’t sold out yet, then you can get them from this link. If they are sold out, then I apologize in advance:

Get Your Tickets To “Two Comma Club LIVE” Virtual Conference Here >>

Thanks again,

Russell Brunson

P.S. - Don't forget, you're just one funnel away...

Comments

Recent Posts

Hope for Abandoned Carts: Retargeting Strategies to Reconnect

Fixing Unprofitable Campaigns, Breaking Records and much more...

The New ‘One Funnel Away Challenge’: Is It Worth It?

Building ClickFunnels to $200M a Year & The Future of Marketing with Ryan Pineda

The Ups and Downs of Entrepreneurship with Trey Lewellen

Begin a Digital Marketing Career

This AI Funnel Builder is Crazy — Try it For Free!

How To Change Your Business with Funny, Inexpensive Ads, with Kristine Mirelle

Correctly Leverage Facebook Groups with Christina Rowe

Boost Conversions with Video Marketing

Unleashing Free Instagram Traffic with Edward Collins

Break Even To Get Rich, 13 Habits To Become A Millionaire, And Much More...

10 ChatGPT Prompts For Knock-’em-Dead Copywriting!

Taylor Swift’s SECOND Marketing Tactic!

“Tay Tay” Is A LEGEND At Marketing

This Is Going To Make Me Sound Old…

Podcasts

Blog Categories

#funnelhacker.tv